Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت اوپل به طور رسمی اعلام کرده است که از مدل ۲۰۲۰ کورسا در نمایشگاه بین‌المللی خودرو فرانکفورت در سپتامبر رونمایی خواهد کرد. اما پیش از معرفی تصاویر رسمی این مدل فاش شد تا طرفداران اوپل با طراحی و ظاهر مدل کورسا جدید آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس تصاویر، اوپل تغییراتی زیادی بدر مدل جدید کورسا اعمال کرده و ظاهر آن شبیه به مدل‌های B-segment این شرکت شده است. این تصاویر مربوط به نسخه تمام الکتریکی ۲۰۲۰ کورسا است که با نام Corsa-e شناخته خواهد شد. اوپل تمامی مدل‌های کورسا را بر پایه پژو ۲۰۸ تولید کرده، نسخه الکتریکی نیز به مدل e-208 شباهت دارد. اوپل کورسا، پژو ۲۰۸ و DS3 کراس‌بک با معماری CMP شرکت PSA (مالک پژو و اوپل) طراحی شده‌اند.

این طراحی قابلیت‌های فراوانی را به اوپل کورسا اضافه خواهد کرد، نسخه جدید این مدل یا ۱۰۸ کیلوگرم وزن، به مقدار قابل توجهی سبک‌تر از مدل‌های پیشین خود شده است، این کاهش وزن به طور محسوس برروی عملکرد و بازدهی خودرو تاثیر مثبت خواهد گذاشت. همچنین با نگاه به تصاویر متوجه خواهید شد که بدنه نسخه جدید کورسا نسبت به مدل فعلی، با ارتفاع‌کمتر و عرض بیشتر تولید شده که این مورد نیز پویایی حرکات خودرو را افزایش خواهد داد.

بیشتر بخوانید: شاسی‌ بلند جدید آئودی با پیشرانه هیبریدی معرفی شد +تصاویر

در قسمت جلو خودرو اوپل برای اولین بار در چراغ‌ها از فناوری IntelliLux Matrix LED استفاه کرده که روشنایی بیشتری در هنگام تاریکی دارد، همچنین جلو‌پنجره الماسی شکل جدید با طراحی تحاجمی از ویژگی‌های جدید این مدل هستند. برجستگی‌های کناری و عقب خودرو به همراه سقف مشکی رنگ نیز از دیگر شاخصه‌های طراحی اسپرت این مدل هستند.

اما تغییرات اصلی در داخل کابین دیده می‌شود، اوپل در کورسا از داشبورد مدرن، کیلومترشمار دیجیتالی و یک نمایشگر لمسی بزرگ در کنسول مرکزی استفاده کرده است. سیستم هوشمند مرکزی با نرم‌افزار GM و رابط کاربری MyLink همچون دیگر تولیدات گروه PSA درنظر گرفته شده است، از دیگر ویژگی‌های ثابت تولیدات PSA که در کورسا ۲۰۲۰ به کار رفته، سیستم انتقال خودکار الکتریکی است که در مدل‌های پژو، سیترون و DS نیز استفاده شده است.

به جز طراحی، اطلاعات زیادی در مورد مشخصات فنی این مدل منتشر نشده است، اما انتظار می‌رود کورسا الکتریکی از همان پیشرانه ۱۰۰ کیلوواتی و باتری ۵۰ کیلووات‌ساعتی استفاده شده در پژو ۲۰۸ الکتریکی بهره ببرد. بازه حرکتی این مدل نیز در حدود ۳۴۰ کیلومتر خواهد بود. اطلاعات تکمیلی این مدل در نمایشگاه خودرو فرانکفورت اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

مدل کورسا الکتریکی اوپل بر پایه پژو ۲۰۸ تولید می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری اتومبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۰۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین ربات تمام الکتریکی جهان رونمایی شد/ با توانایی حفظ سرعت ثابت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینرینگ، اخیراً حوزه‌ ربات‌های انسان‌نما فعالیت‌های فشرده‌ و گسترده‌ای را به خود دیده است و چندین استارت‌اپ برای عرضه نمونه‌های اولیه خود به بازار باهم رقابت می‌کنند. حالا، یک مرکز نوآوری رباتیک با حمایت دولت پکن توانسته نخستین ربات انسان‌نمای الکتریکی خود را با نام «تیانگونگ» (Tiangong) معرفی کند.

تیانگونگ که توسط مرکز نوآوری ربات‌های انسان نما پکن ساخته شده است، یک ربات همه منظوره با توانایی حفظ سرعت ثابت ۶ کیلومتر در ساعت (۳.۷۳ مایل در ساعت) است.

دولت چین قصد دارد دسترسی گسترده به پلتفرم ربات انسان نما را از طریق تیانگونگ تسهیل کند و آن را به عنوان یک راه حل منبع باز ارائه کند.

تیانگونگ؛ انسان‌نمای چابک و سازگار

سر، بازو‌ها و پا‌های تیانگونگ به لطف محرک‌های کاملاً الکتریکی آن می‌توانند در جهات مختلف حرکت کنند.

تیانگونگ با قد ۱۶۳ سانتی‌متر به چندین حسگر برای درک بصری مجهز شده است و سرعت پردازش آن ۵۵۰ تریلیون عملیات در ثانیه است. همچنین دارای حسگر‌های نیروی ۶ محوره با دقت بالا برای ارائه بازخورد دقیق نیرو است.

این ربات انسان نما علاوه بر عملکرد کاملاً الکتریکی خود، دارای ساختار سبک وزن (۹۴.۷ پوند یا ۴۳ کیلوگرم) است که پایداری در حین حرکت، به ویژه در حالت دویدن، را تضمین می‌کند. حرکت طبیعی دویدن این ربات از طریق یادگیری تقلیدی تقویتی مبتنی بر حافظه‌ی حالت، یک مهارت پیشرفته در یادگیری حرکت است که توسط ربات‌های انسان‌نمایی استفاده می‌شود.

در ضمن، ربات انسان‌نمایی تیانگونگ از مجموعه‌ای از حسگر‌های ادراک بصری، حسگر‌های دید سه‌بعدی و یک واحد اندازه‌گیری دقیق ناوبری (IMU) استفاده می‌کند. این مجموعه حسگر‌ها به طور کلی به چالش‌های کنترل حرکت اساسی ربات پاسخ می‌دهد.در ادامه ویدئویی از حرکت این ربات را مشاهده می‌کنید:

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

همانطور که در ویدیوی بالا دیده می‌شود، توانایی تیانگونگ در پیمایش یکپارچه در شیب‌ها و پله‌ها حتی بدون ورودی بصری قابل توجه است. همچنین این ربات با اصلاح سریع راه رفتن خود، برای جلوگیری از زمین خوردن سازگاری بیشتری را نشان داده است.

به گفته توسعه‌دهندگان، تیانگونگ قبلاً مهارت‌های دویدن مشابه انسان را نشان داده است و قابلیت منبع باز این ربات راه را برای توسعه‌های آینده هموار و امکان کاربرد‌های تجاری گسترده‌تری را فراهم می‌آورد.

تلاش جسورانه چین

چین برای پیشروی در حوزه توسعه ربات‌های انسان‌نما  برنامه‌ای دقیق دارد.

در نوامبر ۲۰۲۳، وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین یک استراتژی دیداری را اعلام کرد که هدف از آن آغاز تولید انبوه ربات‌های انسان‌نما در سال ۲۰۲۵ است. بر اساس این استراتژی، تا سال ۲۰۲۷، این ربات‌ها همچنین قادر به تفکر، یادگیری و خلق خواهند بود.

به عنوان بخشی از این برنامه، مرکز صنعت رباتیک پکن، ۱۱۰ شرکت اکوسیستم رباتیک را به هم متصل کرده است. آنها قصد دارند یک سیستم زنجیره‌ی صنعتی کامل را ایجاد کنند که شامل برنامه‌ها، ماشین‌های کامل و قطعات کلیدی است.

تمرکز این مرکز بر روی توسعه پلتفرم‌های مادر برای نرم افزار و سخت افزار است. همچنین هدف آن حل مسائل مهمی است که صنعت با آن مواجه است، مانند سیستم عامل‌های منبع باز و سیستم‌های کنترل عملیات، که نیاز به توجه فوری دارند.

مطابق با استراتژی دولت، طراحی منبع باز تیانگونگ آن را از شرکت‌های تجاری رباتیک متمایز می‌کند و مؤسسات دانشگاهی و شرکت‌های رباتیک را قادر می‌سازد از آن به عنوان پایه‌ای برای نوآوری استفاده کنند.

حوزه ربات‌های انسان نما در چین در حال شکوفایی است و دارای مدل‌های پیشرفته از شرکت‌های خصوصی مختلف است به طوری که کارشناسان پیشنهاد می‌کنند که پیشرفت قابل توجه چین در ادغام قابلیت‌های هوش مصنوعی در زندگی روزمره می‌تواند پیشرفت ربات‌های انسان نما را تسریع کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انواع مهتابی ال ای دی دیواری در الکتریکی آنلاین
  • نخستین ربات تمام الکتریکی جهان رونمایی شد/ با توانایی حفظ سرعت ثابت
  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد
  • ماجرای عجیب بار الکتریکی گل ها و زنبور عسل (فیلم)
  • شتاب فراری برای عرضه مدل‌های جدید
  • (تصاویر) این خودروی چینی به جنگ تسلا می‌رود
  • دنیای فیزیک در آستانه یافتن تک‌قطبی‌های مغناطیسی؟
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین‌بار در جهان
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان